lördag 19 januari 2008

Whangarei


Saltlakrits! Efter stopp i bland annat Russel och Paihia har vi nu hamnat i Ahipara på Endless Sommer Lodge. Huset är mysigt och byggt på 1880-talet.

5 kommentarer:

Unknown sa...

It looks like you lost some weight bro...
I've to admit, I really miss NZ when I see your pictures.

mammapappa sa...

Nu är vi i huvudstaden och hälsar på Andreas. Solen skiner faktiskt idag efter regn och storm. Vi har satt upp rullgardiner.
Kramar Laila, Lasse och Andreas

annanas sa...

Vad brun du här, Gustav!! Och glad :) Jag vill också åka till Nya Zeeland...

pia sa...

Jag måste hålla med Fredrik om att du har blivit betydligt smalare och det till din fördel.Very nice, indeed!Aja,baja godis inget bra, men bara lite då.Ni mår bra förstår jag på din glada min.Fortsatt bra semester!

Unknown sa...

Hej på er, åker till lite mindre exotiska platser i morgon ,Revala Bar om Ni vet var det ligger. Rätt, den ligger i Revala. Eva-Lena har semester och besättningen på Elfkungen åker med också. Revala sveriges närmaste huvudstad, Tallinn. Undrar om något är moget i Tallinn, snön kanske. Njut av alla färgade solmogna frukter, här hemma är der varmt men inget solmoget.Tycker Du skall gå upp lite i vikt Gustaf, resan kostar och Du kanske måste äta bara salt makrill när du kommer hem. Torsken i fiskpinnarna kommer att vara utfiskad när Du kommer hem, så njut nu.
Pappa